€uróban, Dollárban fizető cégek! Befektetés nélküli távmunka!

Üdvözöllek a távmunka világában! Itt valódi pénzől van szó! Szeretnéd te is valutával gyarapítani a számlád? Akkor itt az ideje hogy elkezd!

PayPal számla nyitás

A PayPal is egy internetes bank. Többféle virtuális számlát igényelhetünk tőle, de neked csak az egyik kell most. A regisztráció ingyenes! Csak a tranzakciók után von le minimális százalékot.

Regisztráció:

Kattints a fenti Bannerre vagy IDE! A bejövő oldalon először is keressük meg a "Sing Up" feliratot. Ezt két helyen is megtalálod. Egyiket a lap tetején találjuk a másikat kicsit lentebb. Kattints rá!

Ez után egy oldal jön be ahol 3 féle számla közül választhatsz.Válaszuk az elsőt.

Válasszd ki a "Hungary"-t a listából.

Kattints a "Continue" gombra, majd a bejövő oldalon töltsd ki a regisztrációs űrlapot:

Pipa a "Yes" mellé, majd alulra írd be a weboldalon látható kódsort.

Ezután kattints a "Sing Up"-ra megint. Amit a lap jobb oldalán találunk!

Amint megjelenik ez az üzenet már kész is.

A következő oldalon a hitelesítéshez kérik egy érvényes bankkártya adatainak megadását, azonban a regisztráció enélkül is érvényes csak így limitálva van az utalás, ezt nyugodtan átlépheted a "CANCEL" gomra kattintással. Késöbb bármikor hozzáadhatod a bankkártyádat.


Ez után kapunk egy e-mailt miszerint az e-mail címünk érvényes és az aktiváló linkre kattintva hitelesítjük. Egyből belépve találjuk magunkat a számlánkon

Kártya hozzáadása Paypalhoz:


A Paypal-on belül kattints bal oldalon az Add Credit Card-ra és add hozzá a bankkártyád! Legyen minimum 600ft a kártyádon, mert 400ft zárolási díjat felszámol.Ez a400ft a bankártya valódiságának ellenörzésére vonja le a bank.A következő hónapban visszautalja kártyádra.A következő bankszámla kivonat-ban majd találni fogsz egy 4 jegyű kódot.Menüben található a kártya száma alatt találsz egy ilyesmit:
PP 2007.08.23 05:43 *1234 EXPUSE. Ez a kód ami az expuse előtt van! Fontos, hogy majd ne írogass össze-vissza számokat a paypalon, csak ha ez megjelenik, mert 3 rossz próbálkozás után letiltja a kártyád! Mikor hozzáadtad akkor már semmi gond nem lesz és nem lesz semmi limited! Mivel kártya nélkül összesen 60000 forintot (havonta max. 21000et) kérhetsz ki, (ez a full kikérés, ennél többet soha nem kérhetsz kártya nélkül), viszont kártyával nincs limit és 25000 ft felett semmit nem von le tranzakció után.


First Name:                    Ird be a kártyához tartozó keresztnevet
Last Name:                    vezetéknév (ez itt már nem változtatható meg)
Card Type:                     Válaszd ki a legördülő menüből a kártyája típusát.
Card Number:               Ide írd be a kártyaszámát. A kártyád elején találod,több számból áll. NEM A SZÁMLASZÁMOD!
Expiration Date             Kártyán szereplő lejárati dátum.
Card Verification Number:          Ez egy ellenőrző kód (megtalálod a kártyáján - OTP-s virtuális kártya esetében ide a "CVC2" mögötti 3-jegyű szám kerül)
Billing Address:            Jelöld be a "Use this address as billing address" -t, ha ugyanazt a címet szeretnéd használni számlaadáskor, mint amit a számlaregisztrációnál megadtál.


Pénz kikérése Paypal számládról bankszámládra:

Először is regisztrálni kell a paypal oldalon a saját hazai bankszámládat. Ez a Profile menüpont alatt a Bank Accounts résznél tehető meg. Utána pedig egyszerűen a Withdraw menüpont alatt elvégezhető az átutalás. Itt látható is, hogy 25 ezer forint feletti utalás esetén ingyenes, az alatt pedig 250 Ft a tranzakciós díj. 


Fontos!

Az e-mail cím, mellyel regisztráltál a Paypalra, az lesz maga a bankszámlaszámod, vagy más néven azonosítód. Ezt az e-mailt kell majd megadnod, ha kérik a Paypal azonosítódat!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 10
Heti: 37
Havi: 410
Össz.: 159 896

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: PayPal számlanyitás
€uróban, Dollárban fizető cégek! Befektetés nélküli távmunka! - © 2008 - 2018 - goldenkapu.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: goldenkapu.hupont.hu - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »